Finisaje exterioare:
- izolatie termica
- tencuiala decorativa exterioara
Finisaje interioare:
- lucrari de gresie si faianta
- lucrari de instalatii sanitare si electrice
Lucrari de constructii

Domeniul de activitate Schwabenbau – Constructii va ofera ca servicii toate specialitatiile de amenajare completa, interioara si exterioara.
Compania noastra inovativa va pune la dispozitie competenta in domeniu la care va asteptati.

Experienta noastra este avantajul dumneavoastra. Experienţa indelungata, cunostinta tehnicilor necesare la un nivel ridicat, o organizare rationala si lucrari fara daune, calitate de durata la standarde germane si respectarea termenelor sint caracteristicile de baza ale succesului nostru.
Suportul clientilor nostri prin angajatii nostri calificati si folosinta numai a materialelor potrivite face ca fiecare lucrare sa fie efectuata in calitatea cea mai buna. Punctuali şi de încredere.Nu este destept sa platesti prea mult, dar este cu mult mai rau sa platesti prea putin. Daca platiti prea mult pierdeti putin bani- asta este tot.

Daca platiti prea putin, pierdeti citeodata tot, fiinda ceea ce ati cumparat nu este in stare sa faca ceea pentru ce a fost cumparat.
Legea echilibrului al economiei interzice sa primesti pentru putini bani multa valoare- nu este posibil.
Daca acceptati oferta cea mai joasa, este prudent sa adaugati un adaos de risc. Si daca faceti treaba aceasta, atunci aveti bani sa platiti pentru ceva mai bun.
 
John Ruskin (1819-1900)