Despre Noi

Ce inseamna serviciile si produsele pe care le oferim? Cu acestea formam mediul inconjurator al oamenilor.

Suntem constienti de aceasta responsabilitate si incercam, prin calitate ridicata a suportului oferit clientilor, prin folosirea si distributia materialelor de cea mai inalta calitate si prin standardul cel mai ridicat de executie sa ne-o asumam intodeauna.

Ne ajuta experienta indelungata acumulata in 20 de ani de activitate in Germania sa fim in pozitia de a raspunde la cele mai inalte asteptari ale dumneavoastra.

In domeniul de activitate „Schwabenbau-Constructii“ oferim o multime de servicii de constructii si amenajari interioare si exterioare unde prin know-how si experienta noastra reusim sa atingem un maxim de calitate.

In domeniul de acitivitate „Schwaben-Studioul de baie, gresie si faianta“ oferim Baia germana la cheie, executia la cheie a bailor de Design pentru asteptarile maxime.

Aceasta reusim numai prin faptul ca executam lucrarile numai prin folosirea materialelor de standard calitativ cel mai ridicat de la producatori renumiti germani ca si Duravit, Steuler Design, Nordceram, Kerateam, Breuer etc.

Produsele acestor producatori le comercializam direct sau prin partenerii nostri de distributie pe plan national.

Prin domeniul de activitate „Schwaben-Profesional“ comercializam, asa cum indica numele numai scule, materiale si solutii tehnice de constructii gandite exclusiv pentru profesionisti.

Completarea sortimentului nostru se prezinta prin domeniul de distributie „Schwaben Interieur" prin care distribuim exclusiv produse de amenajari interioare de calitatea cea mai ridicata din productie germana.

In toate domeniile firma noastra se caracterizeaza prin distributia de materiale de cea mai buna calitate.