Baia Dumneavoastra

Estetica si Design

Indiferent daca este vorba de gresie si faianta, mobilier de baie si obiecte sanitare si accesorii, va ajutam sa va realizati stilul personal, ideile si visurile pt baia dumneavoastra de vis.

Executie:
Pt ca faza de executie sa fie cit mai scurta si comoda pt dumneavoastra va oferim servicii complecte la cheie cu personalul nostru calificat. In studioul nostru de baie, gresie si faianta va oferim consultanta pt dotarea complecta a baii. O masuratoare la domiciliu dumneavoastra si o proiectare 3D va vizualizeaza baia dumneavoastra de vis. Serviciille de livrare a materialelor, obiectelor sanitare si a mobilierului siĀ  executia baii se efecuteaza eficient in cel mai scurt timp posibil.

Garantie:
Pentru toate lucrariile de executie va oferim o garantie de 3 ani. Si dupa perioada de garantie va stam cu placere la dispozitie pt reparari ulterioare si alte servicii.
Pentru produsele de la producatorii care ia-ti ales va oferim garantia pr durata oferita de producator.

Proiectare 3D

Proiectare 3D

Folosirea apei este o tema care este asa da batrina ca si omenirea. Tema noastra este creativitatea in proiectarea baii si o consultanta buna si cuprinzatoare pt fiecare asteptare.
De accea adaptam fiecare baie in mod individual dorintelor si necesitiatilor dumneavoastra.
Proiectarea baii de succes este cel mai important criteriu pentru o baie in care va simtiti bine.
Dupa ce am proiectat baia dumneavoastra visul despre baia de comfort este pe jumatate indeplinit. Multe bai nu pot fi modificate ce inseamna spatiul care va sta la dispozitie. Asta este singura constanta care nu este modificabila. Toate celelalte pot fi modificate flexibil, de la tevile de apa pina la un layout complet nou al baii.

In expozitia noastra folosim computerul ca ajutor de proiectare modern. O baie noua intro incapere cu forma complicata, cu computerul reusim in mod optimal: proiectare 3 D este numit serviciul acesta fantastic.

Proiecte Incaperi Sanitare

Proiecte Incaperi Sanitare

Oferim livrare si executia bailor la cheie in urmatoarele domenii:
- constructii de locuinte private
- cladiri administrative si de birouri
- bai sigure si higienice pt
- scoli si gradinite
- spitale si sanatorii
- sale de sport

- bai la standarde ridicate pentru unitati care traiesc din multumirea clientiilor cu
asteptariile ridicate ce inseamna functionalitate, comfort si eleganta.

- hoteluri si restaurante
- sali de event si de petreceri

Pentru proiectanti si beneficiari aspectul economic joaca un rol mare in proiectele de incaperi sanitare. Ca sa avem aici posibilitatea de a realiza incaperi sanitare moderne si bai la asteptarea clientilor in conditii competitive am unit toate domeniile de activtate necesare incepand de la furnizarea tuturor materialelor, obiectelor sanitare, a mobilierului pina la executia la cheie complecta.
Domeniile de activitate sunt:
- lucrari de rigipsare si amenajari interioare
- lucrari de instalatii sanitare si electrice
- montaj gresie si faianta la standarde de executie germane
- montajul obiectelor sanitare

Pt gama noastra de produse pe care le oferim selectati >> Produse